Enit logotyp vit
ENIT-produkterna möjliggör bättre och mer flexibla CCM-processer. De ger lättviktiga lösningar som kan hantera processflöden med hög genomströmning och belastning.

Vad är Enits produkter?

Ofta när vi märker ett behov av en komponent som gör en CCM-lösning bättre eller enklare, utvecklar vi en anpassad lösning som ibland kan omvandlas till en generisk produkt.

Oftast används våra produkter som ett komplement till våra kunders redan implementerade lösningar.

Här är våra produkter placerade i ett CCM-sammanhang. Om du är intresserad av någon av produkterna är du välkommen att kontakta din säljrepresentant på ENIT.

Vårt sortiment av
produkter

ENIT Store

ENIT Store (Transactional Data Storage) är en dokumentlagring skapad med fokus på faktisk användning. Den är intuitiv och enkel att använda, och även om den är byggd för att hantera dokument från StreamServe/Exstream är den flexibel nog att hantera data från i stort sett vilken källa som helst.
Installationen är mycket snabb och enkel oavsett om du väljer att köra ENIT Store lokalt eller containeriserat, och det medföljande migreringsverktyget gör migreringen med alla metadata och annoteringar från StreamServe Collector lika enkel.

ENIT Tracking

ENIT Tracking är ett end-to-end spårningsverktyg som spårar allt som går igenom en CCM-lösning. Varje dokuments detaljer lagras och processflödet och leveransen spåras så långt det behövs. Verktyget levereras med ett lättanvänt grafiskt webbgränssnitt, med anpassade sökningar och filter tillgängliga.

ENIT Notification

ENIT Notification möjliggör enklare validering och felsökning för din StreamServe/Exstream-lösning genom att rapportera alla fel som uppstår.
Genom att ta emot meddelanden om fel i realtid eller med tidsinställda intervall kan du meddela företaget om potentiella fel istället för att vänta på att företaget ska meddela dig, vilket möjliggör förebyggande korrigeringar och snabbare lösningstider.

ENIT Flowbuilder

ENIT Flowbuilder möjliggör enkel integration mellan applikationer, API och tjänster. Plattformen kan integreras helt med StreamServe/Exstream eller någon annan CCM-lösning.

Applikationspaketet tillhandahåller en modern webbläsarbaserad editor med ett visuellt användargränssnitt som används för att ansluta flöden med hjälp av det stora utbudet av noder från dess palett. Den färdiga lösningen distribueras till sin runtime med ett enda klick. Med hjälp av de medföljande noderna kan ENIT Flowbuilder i sig eller tillsammans med ENIT Content användas för att generera dokument.

ENIT Content

ENIT Content tillhandahåller en plattform för att hantera och strukturera text- och bildresurser för dokument. Layouter genereras med hjälp av en visuell editor. Texter kan hanteras dynamiskt med hjälp av en flexibel regelmotor.
De skapade lösningarna är skalbara och enkla att underhålla.
Några frågor?

Om ENIT

Vi hjälper kunder att utveckla och digitalisera sina kundkommunikationslösningar genom att tillhandahålla konsulttjänster och skräddarsydda lösningar inom OpenText Exstream, Quadient Inspire och SmartCOMM.
  • contact@enit.se
  • +4670-686 85 50
  • Sankt Göransgatan 63, 112 38 Stockholm
  • Hamntorget 1, 434 30 Kungsbacka
  • Oluf Onsums vei 9, 0680 Oslo
  • Elimäenkatu 5, 2:a våningen, 00510 Helsingfors
Producerad av Jo Kommunikation