Karriär

Om
Enit

Vill du vara en del av ett snabbväxande företag som värderar sina medarbetare och deras utveckling högt, samtidigt som vi sätter kundens bästa i centrum? ENIT är ett konsultbolag som underlättar, effektiviserar och digitaliserar kundkommunikation och kundupplevelser.

På ENIT, det expansiva och dynamiska företaget, där utveckling och tillväxt är i fokus, söker vi kontinuerligt efter ambitiösa engagerade personer som vill vara en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång.

Just nu söker vi efter nedanstående personer. Om du inte hittar en matchning men känner att ENIT är en perfekt matchning för dig, misströsta inte, skicka istället ditt CV och personliga brev, så tittar vi på vilka roller eller uppdrag vi har som skulle kunna passa dig.
Arbetsbeskrivning:

Vi söker en mycket skicklig och självgående Full Stack-utvecklare till vårt dynamiska team. Den framgångsrika kandidaten kommer att ansvara för design, utveckling och underhåll av våra mjukvaruapplikationer med hjälp av Java, Javascript, NodeJS och testautomatiseringsfärdigheter. Kandidaten måste ha erfarenhet av Continuous Integration/Continuous Deployment (CI/CD) och måste kunna leda och samarbeta med tvärfunktionella team.

Ansvarsområden:

 • Utforma och bygga komplexa programvaruapplikationer
 • Utveckla och underhålla högkvalitativ, skalbar kod
 • Implementera användarvänliga och responsiva webbgränssnitt
 • Skapa och underhålla RESTful API:er
 • Samarbeta med tvärfunktionella team för att säkerställa programvarukvalitet och systemskalbarhet
 • Utveckla och genomföra testplaner för att säkerställa programvarans kvalitet och tillförlitlighet
 • Implementera och underhålla ramverk för automatiserad testning
 • Kontinuerligt förbättra och optimera mjukvaruutvecklingsprocessen genom användning av CI/CD-verktyg och tekniker

  Krav:

 • Kunskaper i Java, Javascript och NodeJS
 • God förståelse för principer och verktyg för testautomatisering
 • Erfarenhet av verktyg och tekniker för CI/CD, t.ex. Jenkins, Git och Docker
 • Förtrogenhet med Agile/Scrum-metoder
 • Utmärkt kommunikations-, ledarskaps- och samarbetsförmåga
 • Självgående och kan arbeta självständigt med minimal övervakning

  Om du är en mycket motiverad, självgående Full Stack-utvecklare med en passion för att skapa innovativa mjukvarulösningar och vill vara en del av ett framåtriktat och expanderande team, uppmuntrar vi dig att ansöka. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, omfattande förmånspaket och en dynamisk arbetsmiljö.
 • Full Stack-utvecklare?
  Jobba med oss

  Academic Work Academy Dataingenjör
  Ansök här

  🚀 Spännande möjlighet! Gå med i ENIT:s 12-veckors utbildningsprogram och starta din karriär inom IT-teknik! 🚀

  Brinner du för teknik och är redo att göra den passionen till en karriär? Då behöver du inte leta längre! ENIT samarbetar med Academic Work för att erbjuda ett exklusivt 12-veckors utbildningsprogram inom IT-konsulting och datateknik. Efter en framgångsrik utbildning kommer du att arbeta från ENIT:s kontor i Kungsbacka.

  🎓 Programdetaljer:
  - Varaktighet: 12 veckors intensivutbildning
  - Plats: Online och på Academic Works campus i Stockholm
  - Kursplan: Omfattande utbildning inom IT-konsulting och datateknik
  - Jobb: Arbeta på ENIT efter avslutad utbildning

  🌟 Varför välja ENIT? Som ett varmhjärtat konsultföretag inom Customer Communications Management (CCM) med bas i Kungsbacka, Stockholm, Helsingfors, Oslo och Amsterdam.

  erbjuder ENIT en stödjande och inkluderande arbetsmiljö. Gå med i vårt globala team och arbeta med prestigefyllda kunder samtidigt som du gör en meningsfull inverkan i teknikvärlden. Vi har det starkaste CCM-teamet i världen.

  💼 Möjligheter efter utbildningen: Efter examen har du möjlighet att börja din karriär hos ENIT som IT-ingenjör. Njut av spännande projekt, möjligheter till kontinuerligt lärande och en samarbetsinriktad teamkultur.

  När du börjar kommer du att utbildas i världsledande CCM-programvara från våra partners OpenText, Quadient och SmartCOMM.

  🔗 Läs mer och ansök: Är du redo att kickstarta din karriär inom IT-teknik? Klicka på länken nedan för att läsa mer om programmet och hur du ansöker:

  Ansök här nu!
  https://www.academicwork.se/academy/utbildning/it-konsult-data-engineering

  Missa inte denna otroliga möjlighet att starta din karriär med ENIT! Ansök idag eller tagga någon som är redo att ta sitt första steg in i IT-teknikens värld. 🚀✨

  Ansök här!

  Vi söker en mycket skicklig och självdriven Senior Full Stack Developer till vårt dynamiska team. Den framgångsrika kandidaten kommer att ansvara för design, utveckling och underhåll av våra mjukvaruapplikationer med hjälp av Java, Javascript, NodeJS och testautomatiseringsfärdigheter. Kandidaten måste ha erfarenhet av Continuous Integration/Continuous Deployment (CI/CD) och måste kunna leda och samarbeta med tvärfunktionella team.

  Karriär

  "*" anger obligatoriska fält

  Max filstorlek: 50 MB.
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Marknadsledande konsulter inom
  kundkommunikation.

  flera års erfarenhet av OpenText
  kontor
  länder med kunder
  +
  år som ENIT

  Kontakta oss!

  Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar; vi kommer att svara inom kort. Skicka ett meddelande via formuläret här eller kontakta oss direkt via e-post eller telefon

  Kontakt

  "*" anger obligatoriska fält

  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Om ENIT

  Vi hjälper kunder att utveckla och digitalisera sina kundkommunikationslösningar genom att tillhandahålla konsulttjänster och skräddarsydda lösningar inom OpenText Exstream, Quadient Inspire och SmartCOMM.
  • contact@enit.se
  • +4670-686 85 50
  • Sankt Göransgatan 63, 112 38 Stockholm
  • Hamntorget 1, 434 30 Kungsbacka
  • Oluf Onsums vei 9, 0680 Oslo
  • Elimäenkatu 5, 2:a våningen, 00510 Helsingfors
  Producerad av Jo Kommunikation