Vi söker nya kollegor till Kungsbacka

Vi söker nya kollegor till Kungsbacka

ENIT office at Kungsbacka, Gothenburg

ENIT växer och nu söker vi fler till vårt kontor i Kungsbacka. Vi behöver 1 senior- och 2 juniorutvecklare.

Vi sitter i fräscha lokaler i Kungsbacka innerstad, ett stenkast från Kungsbacka Station.

Ni kommer primärt att tillhöra vår produktutvecklingsavdelning, samtidigt finns det möjlighet till konsultuppdrag då vi också har konsultverksamhet.

Nedan är några av de tekniker vi använder, som ni gärna får tycka är intressanta.

Java
  • Spring Boot 1.5 /2.0
  • JPA/Hibernate
  • AWS SDK
Webbutveckling
  • Angular
  • AngularJS
  • Typescript
  • oAuth2

Det är naturligtvis önskvärt med erfarenhet och kunskaper om så många områden som möjligt. I första hand värdesätter vi dock ett brinnande intresse för systemutveckling och programmering, samt hur du är som person.

Vi är en liten organisation, där man kan växa och ta olika roller beroende på personlighet. Vi är samtidigt stora nog för att jobba med några av Sveriges största företag i roliga komplexa projekt.

OM ENIT:

Vi är applikationskonsulter för affärskritiska lösningar som säkerställer att kundens investering i mjukvara och infrastruktur maximeras till sin fulla potential!

Vi arbetar med att leverera marknadsledande lösningar med OpenTexts produkter som fundament. Våra konsulter har alla lång erfarenhet och unika tekniska kunskaper vilket gör att vi kan leverera affärsnytta på redan investerad infrastruktur.

Vi som arbetar på ENIT gillar att utveckla oss, anta tekniska- och affärsmässiga utmaningar och har riktigt kul på jobbet. Läs mer om ENIT.

Välkommen med din ansökan till Joakim Gröndahl på joakim@enit.se eller ring 0709 64 99 53.

Redo att se vad vi kan göra för er?

Idag handlar allt om kundupplevelser. Våra experter och lösningar maximerar din investering i OpenText CCM lösning och infrastruktur.

Maila oss!