Förbättra kundkommunikationen

OpenText Exstream & StreamServe

Vill du effektivisera hanteringen av företagets dokument och förbättra kundkommunikationen? Vi hjälper dig! ENIT är en beprövad ledare med över 200 års erfarenhet inom OpenText Exstream, StreamServe och CCM-utveckling. 

Marknadsledande konsulter

ENITs konsulter är erfarna, certifierade utvecklare inom OpenText och kan skapa skräddarsydda omnichannel-lösningar för kundkommunikationen. Allt för att du som kund eller leverantör ska få den bästa upplevelsen, oavsett om kommunikationen sker digitalt eller på papper.

ENIT world leading consulting firm for OpenText StreamServe/Exstream CCM, Technical Partner

Vad är Streamserve & OpenText Exstream?

OpenText Exstream, tidigare kallat StreamServe, är en plattform som automatiserar och effektiviserar dokumentrelaterade affärsprocesser och möjliggör framtidens kommunikation, nämligen Customer Communications Management (CCM). Också kallad omnichannel-personaliserad kommunikation.

Omnichannel-kommunikation för starkare kundrelationer

Ordet ”omni” i omnichannel kommer från latin och betyder ”överallt”. Syftet i omnichannel är att skapa bästa möjliga kund- och användarupplevelse över alla kommunikationskanaler. Detta görs genom att data, som användarbeteende, intressen, köphistorik och preferenser, sätter strategin för hur man bäst kommunicerar med kunden.

Varför använda OpenText Exstream?

OpenText Exstream är den marknadsledande CCM-plattformen.

Med Exstream som grund kan du ta kontroll över kundkommunikationen, optimera affärsnyttan, stärka kundupplevelserna och skapa förutsättningar för att intern och extern kommunikation sker på ett enkelt och automatiserat sätt.

Du kan även förbättra kundlojaliteten och skapa engagerande personliga upplevelser som ger bättre, mer långvariga resultat relaterade till kundens livstidsvärde (CLV).

Omnichannel-kommunikation för starkare kundrelationer

Med moderna dokumentsystem hjälper Exstream dig att uppnå en effektivare hantering av dokument. Med en enda mjukvarulösning för företagets alla dokumentflöden kan du dessutom avsevärt minska kostnader och miljöpåverkan.

Förbättra kundupplevelsen med personaliserad kommunikation

Exstream använder data och innehåll som redan finns inom organisationen för att skapa personaliserad kommunikation. Med denna skräddarsydda marknadsföring kan du förbättra kundupplevelsen genom att leverera personaliserade budskap till varje enskild kund, utan någon manuell hantering.

Ta kontroll över kundkommunikationen

Ett vanligt problem med dokumenthanteringen hos organisationer och företag är bristen på att kunna administrera, justera och styra kundkommunikationen som man vill, utan att blanda in IT-avdelningen för ändringar. Exstream ger företagsanvändare kontroll över innehåll och processer. Oavsett om användaren är en innehållsproducent, marknadsförare, front office-arbetare eller teknisk användare får de personer som känner till innehållet bäst kontrollen.

Skräddarsy kundkommunikationen

Vässa kundupplevelsen med skräddarsydd kundkommunikation. ENIT hjälper dig att installera, underhålla och optimera dina dokument- och systemmiljöer. Vi skräddarsyr varje insats efter dina unika affärsbehov och potential. På så sätt hjälper vi dig att maximera investeringen i OpenText Exstream-plattformen genom att öka lönsamheten och produktiviteten.
års OpenText-erfarenhet
kontor
länder med uppdrag
+
år som ENIT
KUNDCASE

Exempel på skräddarsydda OpenText Exstream-lösningar ENIT har levererat

Exempel på framgångsrika case där vi med konsulttjänster och skräddarsydda lösningar inom OpenText CCM, StreamServe & Exstream hjälpt kunder att utveckla och digitalisera sin kundkommunikation samt förbättra kundupplevelsen.

SSAB, StreamServe/Exstream, Store, archive customer of ENIT
SSAB

SSAB är Nordens största tillverkare av handelsstål och är en global koncern med omfattande dokumenthantering.

Vi fick i uppdrag att göra närmare 30 miljoner dokument sökbara och tillgängliga för drygt 14 000 anställda – allt i ett trevligt och enkelt webbgränssnitt, där varje anställd enkelt kan göra sina egna dokumentsök.

FITESA

När StreamServe-installationen skulle gå i pension hos vår kund Fitesa tog vi helhetsansvaret.

Detta med hjälp av vår egenutvecklade tjänst för drift och underhåll: Managed Services. Det är en tjänst som hjälper kunden löpande med utvecklingsprojekt, underhåll och felsökning vid eventuella problem.

Fitesa, StreamServe/Exstream, EMS customer of ENIT
BAKGRUND

StreamServe – en framgångssaga med start i Sverige

Programvaruföretaget StreamServe grundades i Sverige 1995 när Per Einarsson och fem vänner byggde en dokumentväxel som kunde flytta data från en typ av dokument till en annan.

Detta efter att ha identifierat problemet med att anpassa kunddokument i resursplaneringen för större företag (ERP).

Vid denna tidpunkt, när de främsta kommunikationskanalerna var post- och faxmaskiner, var det en användarmardröm att försöka ändra data i befintliga mallar och anpassa efter kundernas behov eller krav.

StreamServe blev en framgångssaga tack vare bland annat nära partnerskap med ERP-leverantörer som Intentia, Baan och SAP som gjorde det möjligt för StreamServe att skala och växa internationellt.

En del av OpenText

I dag är StreamServe en del av OpenText, som köpte upp StreamServe 2010. Under det nya namnet Exstream är det den marknadsledande CCM-plattformen.

StreamServe som produkt har olika namn beroende hur den används:

Distribution av dokumenten kan ske tex via mail, Kivra, HTML, SMS eller på papper.

Vill du ha hjälp med dina OpenText Exstream-licenser?

Kontakta oss på license@enit.se.

Manualer för OpenText Exstream / StreamServe hittar du här (inlogg behövs).

Installation, utveckling och underhåll av OpenText Exstream & StreamServe

ENIT är en certifierad samarbetspartner för OpenText och marknadsledande konsulter inom OpenText CCM-lösningar. Vi tillhandahåller licenser, uppgraderingar och utbildningar inom OpenText Exstream / Streamserve och CCM-hantering.

Vi hjälper dig med att:

KONTAKTA OSS

Redo att se vad vi kan göra för dig?

Kontakta oss så hör vi av oss och tar fram en skräddarsydd lösning. Vi vet hur standardlösningar bäst kan anpassas efter dina behov.

Maila oss!