OM OSS

Vår erfarenhet och expertis

ENIT är ett konsultbolag som underlättar, effektiviserar och digitaliserar kundkommunikation och
kundupplevelser. Detta genom att optimera värdet av din OpenText CCM-lösning med expertis inom StreamServe / Exstream. Våra konsulter är lösningsarkitekter, implementationskonsulter och projektledare med sammanlagt 170 års OpenText-erfarenhet.

Som marknadsledande konsulter vet vi hur standardprogramvaran bör användas – och framförallt hur den inte ska nyttjas. Genom åren har vi utvecklat gedigen kompetens inom systemintegration. För våra kunder skräddarsyr vi effektiva lösningar som byggs på befintliga system som vi därutöver utvidgar med hjälp av egenutvecklade applikationer som matchar kundens önskemål.

Vår historia

Företaget grundades av Christian Hadenius och Peter Grill – två specialister som ville få ut det mesta av sina kunskaper inom OpenText StreamServe-teknologi. Christian Hadenius har i 14 år innan ENIT innehaft ledande roller i Norden och Europa inom StreamServe och OpenText. Peter Grill har samma nivå av erfarenhet inom roller som teknisk rådgivare och senior solutions-arkitekt.

Via sitt eget bolag ENIT skapade de en mer flexibel miljö där fokus vilar på kundernas önskemål. Idag har konsultföretaget kontor på två orter: Stockholm och Kungsbacka. Konsulterna verkar över hela landet i internationella uppdrag som fördelas mellan 11 länder.

enit_crew
Vår vision

Vår vision är att fler företag och organisationer tar kontroll över kundkommunikation och kundupplevelser. Med OpenText CCM-produkter (StreamServe & Exstream) som grund bidrar ENIT till detta.

Vi arbetar visionärt genom att hjälpa företag att få ut mesta möjliga nytta från sin OpenText-investering: moderna dokumentsystem som ökar försäljningen och kundlojaliteten samt minskar kostnader och miljöpåverkan.

Vår kultur

Vår företagskultur uppmuntrar att djupdykande specialistkunskap kombineras med lösningsorienterat engagemang. Vi stöder fri, individuell och personlig tillväxt och erbjuder flexibla scheman och bra lön i en miljö som är rik på stödjande team och resurser.

 

Vi erbjuder högteknologisk kompetens som är resultatorienterad där vår leverans alltid ska göra skillnad för våra kunder. Vi satsar på våra anställda med årsvis och omfattande utbildning samt kompetensutveckling.

Vi växer

Vi har ett gott rykte och vinner löpande nya kunder med spännande, utmanande uppdrag tack vare vår spetskompetens. Eftersom vi växer betyder det att vi kan erbjuda våra kunder resurser som ständigt utvecklas, och vår personal en modern arbetsplats som stöder utveckling.

Vad vi gör
Vi underlättar, optimerar och hanterar IT-driften av din OpenText CCM-lösning (StreamServe & Exstream).

Hör av dig!

Representerar du ett företag med vision som är redo att samarbeta med ett team experter som är hängivna till att göra ditt företag framgångsrikt? Då hoppas vi att du hör av dig! Vi vill gärna träffa dig!

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. By continue to use this site we assume that you accept it.