OM OSS

Vår erfarenhet och expertis

ENIT är ett konsultbolag som underlättar, effektiviserar och digitaliserar kundkommunikation och
kundupplevelser. Detta genom att optimera värdet av din OpenText CCM-lösning med expertis inom StreamServe / Exstream. Våra konsulter är lösningsarkitekter, implementationskonsulter och projektledare med sammanlagt 200 års OpenText-erfarenhet.

Som marknadsledande konsulter vet vi hur standardprogramvaran bör användas – och framförallt hur den inte ska nyttjas. Genom åren har vi utvecklat gedigen kompetens inom systemintegration. För våra kunder skräddarsyr vi effektiva lösningar som byggs på befintliga system som vi därutöver utvidgar med hjälp av egenutvecklade applikationer som matchar kundens önskemål.

Vår historia

Företaget grundades av Christian Hadenius och Peter Grill – två specialister som ville få ut det mesta av sina kunskaper inom OpenText StreamServe-teknologi. Christian Hadenius har i 14 år innan ENIT innehaft ledande roller i Norden och Europa inom StreamServe och OpenText. Peter Grill har samma nivå av erfarenhet inom roller som teknisk rådgivare och senior solutions-arkitekt.

Via sitt eget bolag ENIT skapade de en mer flexibel miljö där fokus vilar på kundernas önskemål. Idag har konsultföretaget kontor på två orter: Stockholm och Kungsbacka. Konsulterna verkar över hela landet i internationella uppdrag som fördelas mellan 11 länder.

ENITs konsulter i OpenText CCM-lösningar

Hör av dig!

Representerar du ett företag med vision som är redo att samarbeta med ett team experter som är hängivna till att göra ditt företag framgångsrikt? Då hoppas vi att du hör av dig! Vi vill gärna träffa dig!

Maila oss!