Vi växer

Vi har ett gott rykte och växer så det knakar. Det betyder att vi kan erbjuda våra kunder resurser som ständigt utvecklas, och vår personal en modern arbetsplats som stöder utveckling.

Vad vi gör

Vi underlättar, optimerar och hanterar IT-driften av din OpenText CCM-lösning (StreamServe & Exstream).

Vår Vision

Vår vision är att leverera ledande lösningar inom branschen, med OpenText CCM-produkter (StreamServe & Exstream) som grund.

Vår Historia

Vi har en enkel historia – företaget grundades för att få ut det mesta av våra kunskaper inom StreamServe-teknologi, men i en mer flexibel miljö och med fokus på kundernas önskemål (snarare än på företagets protokoll eller interna politik).

Enit erbjuder bred expertis. Vår grundare, Christian Hadenius, har haft ledande roller i hela norden och Europa och har arbetat med OpenText och StreamServe i 14 år, medan Peter Grill har samma nivå av erfarenhet inom roller som teknisk rådgivare och senior solutions-arkitekt.

Vår Erfarenhet & Expertis

Vi har omfattande och lång erfarenhet av StreamServe-lösningar och projekt. Våra konsulter är lösningsarkitekter, implementationskonsulter och projektledare som har arbetat med OpenText och StreamServe i över 10 år.

Vi vet hur standardprogramvaran bör användas – och framförallt hur den inte borde användas. Genom åren har vi utvecklat gedigen kompetens inom systemintegration. För majoriteten av våra kunder skapar vi effektiva lösningar som utnyttjar befintliga system och utvidgar dem med relevant programvara som uppfyller kundens önskemål.

Vår Kultur

Vår företagskultur stöder fri, individuell och personlig tillväxt och erbjuder flexibla scheman och bra lön i en miljö som är rik på stödjande team och resurser.

Vi erbjuder högteknologisk kompetens som är resultatorienterad (till skillnad från tid- och detaljstyrning). Vi satsar på våra anställda med årsvis och omfattande utbildning och kompetensutveckling.

Vi älskar initiativ som stärker våra team och åker på utflykter och resor tillsammans. Och eftersom vår personal kontrollerar sina egna arbetsflöden presterar de på topp.

Hör av dig!

Representerar du ett företag med vision, redo att samarbeta med ett team experter som är hängivna till att göra ditt företag framgångsrikt? Då hoppas vi att du hör av dig! Vi vill gärna träffa dig!