KARRIÄR

Om ENIT

Vill du bli en del av ett snabbväxande företag som värderar sina medarbetare och dess utveckling högt samtidigt som vi sätter kundens bästa i centrum ? 
Vi på ENIT är ett konsultbolag som underlättar, effektiviserar och digitaliserar kundkommunikation och kundupplevelser.  För våra kunder skräddarsyr vi effektiva lösningar som byggs på befintliga system som vi därutöver utvidgar med hjälp av egenutvecklade applikationer som matchar kundens önskemål.

Hos ENIT,  det expansiva och dynamiska företaget, där utveckling och tillväxt står i fokus söker vi löpande efter ambitiösa engagerade personer som vill vara en del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång. Som anställd hos oss kommer du ha möjlighet att växa och utvecklas i en positiv arbetsmiljö där vi tror på att ha kul på jobbet samtidigt som vi levererar hög kvalitet till våra kunder.

Just nu söker vi efter nedan personer. Hittar du ingen träff, men känner att ENIT är en perfect match för dig, så misströsta inte, skicka istället in ditt CV och cover letter till oss, så tittar vi på vilka roller eller uppdrag vi har som skulle kunna passa dig.

Intresserad? Maila anders@enit.se eller ring 073-576 50 56.

Lediga tjänster

We are seeking a highly skilled and self-driven Senior Full Stack Developer to join our dynamic team. The successful candidate will be responsible for designing, developing, and maintaining our software applications using Java, Javascript, NodeJS, and Test Automation skills. The candidate must be experienced in Continuous Integration/Continuous Deployment (CI/CD) skills, and must be able to lead and collaborate with cross-functional teams. 

Want to know more or apply – Click here >>

Vår historia

Företaget grundades av Christian Hadenius och Peter Grill – två specialister som ville få ut det mesta av sina kunskaper inom OpenText StreamServe-teknologi. Christian Hadenius har i 14 år innan ENIT innehaft ledande roller i Norden och Europa inom StreamServe och OpenText. Peter Grill har samma nivå av erfarenhet inom roller som teknisk rådgivare och senior solutions-arkitekt.

Via sitt eget bolag ENIT skapade de en mer flexibel miljö där fokus vilar på kundernas önskemål. Idag har konsultföretaget kontor på två orter: Stockholm och Kungsbacka. Konsulterna verkar över hela landet i internationella uppdrag som fördelas mellan 11 länder.

ENIT winter conference 2023

Hör av dig!

Representerar du ett företag med vision som är redo att samarbeta med ett team experter som är hängivna till att göra ditt företag framgångsrikt? Då hoppas vi att du hör av dig! Vi vill gärna träffa dig!

Maila oss!