Fitesa

Fitesa, StreamServe/Exstream, EMS customer of ENIT

Fitesa

ENIT tog helhetsansvaret för drift & underhåll av StreamServes lösning för etiketter och
produktionsdokument. Fitesas 13 högpresterande fabriker står nu aldrig still.

Fitesa är ett globalt företag grundat 1973 som är ledande inom branschen för innovativa “fibertyger”. Med 13 högpresterande fabriker och 1500 anställda har Fitesa specialiserat sig på tyger för hygien, medicinska och industriella marknader. Dessa tyger återfinns i blöjor och bindor samt i medicinska, jordbruks- och industriprodukter.

Globala bolaget Fitesa har i många år använt StreamServe för affärskritisk etiketteringar och produktionsdokumentation i sina 13 högpresterande fabriker. När ansvarig för StreamServe-installationen skulle gå i pension sökte Fitesa efter en skicklig ersättare med rätt kunskap och erfarenhet.

ENIT stack ut med personligt engagemang samt hög och bred kompetens bland sina konsulter. Vi fick därmed förtroendet att ta helhetsansvar för befintligt StreamServe-system.

Lösningen för Fitesa blev ENITs egenutvecklade tjänst för drift och underhåll: Managed Services. En tjänst som hjälper kunden löpande med utvecklingsprojekt, underhåll och felsökning vid eventuella problem. Fitesa lämnade över helhetsansvaret till ENIT och med en tät dialog blev vi även en resurs kring övrig IT-miljö. I alla löpande utvecklingsprojekt bidrar ENIT med vägledning, vilket eliminerar alla eventuella handhavandefel.

Läs mer om Enits Managed Services Tjänst.

Idag har Fitesa en trygg, väl dokumenterad StreamServe-miljö som är stabil, har en hög prestanda och där företagets utvecklingsprojekt går snabbt och bygger på ENITs dokumenterade erfarenhet med år av erfarenhet och best practices.

grundat
anställda
fabriker

Vad kunden säger:

Maila oss!