ENIT utnämnd till DI-gasell 2021

ENIT utnämnd till DI-gasell 2021

ENIT DI Gasell 2021

ENIT har fått utmärkelsen DI Gasell 2021, vilket innebär att bolaget är ett av Sveriges mest framgångsrika företag – som växer snabbast, är lönsamma och har sunda finanser. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. 

ENIT har haft en fantastisk utveckling de senaste fyra åren med en omsättningsökning på 50% per år, och dessutom varit lönsamma sedan start. Under det senaste året har bolaget även expanderat internationellt med ett antal kunder utanför Sverige. 

”Vi är oerhört glada och stolta över vår gasellstatus. Bakom framgångarna ligger hårt arbete och vi vill verkligen tacka alla våra medarbetare, kunder och partners för ett fantastiskt samarbete. Digitaliseringen och förändringar i hur våra kunders kunder vill ta emot sina dokument har drivit på en allt snabbare förändringstakt. För att kunna ge kunden ett förstklassigt bemötande behöver företagen säkerställa att de har en flexibel, innovativ och kostnadseffektiv lösning med OpenText StreamServe Exstream. Vi har en mycket spännande resa framför oss, både i Sverige och Europa.” säger Christian Hadenius, VD på ENIT. 

Dagens Industri har sedan år 2000 rankat Sveriges mest framgångsrika företag. Rankingen bygger på företagens fyra senaste årsredovisningar och en mängd olika faktorer. 
Läs mer om DI Gasell. 

ENIT founders Peter Grill Christian Hadenius DI Gasell

Redo att se vad vi kan göra för er?

Idag handlar allt om kundupplevelser. Våra experter och lösningar maximerar din investering i OpenText CCM lösning och infrastruktur.

Maila oss!