DRIFT OCH UNDERHÅLL

Drift och underhåll av OpenText CCM, StreamServe/Exstream

Vi erbjuder effektiv applikationsdrift där vi övervakar och optimerar dina dokument- och systemmiljöer, åtgärdar fel samt ger tillgänglig och snabb support. Inga kostsamma störningar och du kan lugnt fokusera på kärnverksamheten.
Vi vet hur drift och underhåll bäst kan anpassas för din lösning.

ENIT Managed Services

Genom vår tjänst Managed Services driftas, övervakas och optimeras dina system löpande. Du drar maximal nytta av vår samlade kunskap och erfarenhet med trygg förvissning att vi säkrar att lösningen levererar den affärsnytta som utlovats.

Tjänsten inkluderar:

On-call Support

I vår drift och underhållsservice ingår effektiv support 5 dagar i veckan mellan kl 8-17. Svarstid på förfrågan är som längst 4 timmar och lösningen är aldrig långt borta hos ENIT.

ENIT Cloud Concept

Oavsett om du vill att din Customer Communication Management-lösning (CCM) ska driftas i molnet, lokalt eller som hybridlösning så är en containeriserad installation rätt väg att gå för att få ut det mesta av din lösning! ENIT har utvecklat en metod där din StreamServe / Exstream-lösning kan köras på ett containerbaserat sätt med Docker (containerplattform i molnet) och Kubernetes – stabila verktyg för att hantera containrar på kluster bestående av flera servrar. Tillsammans med ytterligare applikationer som används för att förbättra funktionaliteten och upplevelsen av din lösning får du en lösning som innebär att du kan spendera mer tid på att utveckla kundvärde istället för att ägna tid och energi på uppgraderingar och underhåll av din CCM-lösning.

Så här fungerar ENIT Cloud Concept:
När du kör din StreamServe / Exstream-lösning på ett containeriserat sätt förenklar du distributionen av dina applikationer, vilket gör det enkelt att kontrollera användningen, starta upp nya containers om någon är felaktig etc. När det gäller uppgradering och kontroll av din miljö innebär en containeriserad installation många fördelar: när det är dags att uppgradera kan du på ett mycket snabbt sätt peka om dina befintliga containers till en ny version av programvaran och starta testningen nästan omedelbart. Du får också bättre kontroll över din miljö genom Kubernetes avancerade loggnings- och rapporteringsfunktioner.

Överväger du att implementera din CCM-lösning på ett containeriserat sätt med Docker och Kubernetes? Kontakta ENIT för mer information om implementering, prissättning och möjliga leveransmodeller.

ENIT Cloud Concept with StreamServe/Exstream using Docker
ENIT Cloud Concept with StreamServe/Exstream using Kubernetes

Redo att se vad vi kan göra för er?

Idag handlar allt om kundupplevelser. Våra experter och lösningar maximerar din investering i OpenText CCM lösning och infrastruktur.

Maila oss!