Anders Dalmén blir ny VD för ENIT

Anders Dalmén blir ny VD för ENIT

Anders Dalmén, VD för ENIT

Spännande nyheter från ENIT! 

ENIT genomför ett ledarskapsbyte, där Christian Hadenius lämnar över rollen som VD till Anders Dalmén. Christian kommer fokusera på försäljning, medan Anders med sin långa erfarenhet från Volvo Group kommer leda företaget framåt.

Christian Hadenius har varit en nyckelfigur i ENIT:s framgångar genom åren, men med företagets snabba tillväxt och framtida expansionsplaner var det dags att ta in en ny ledare med ett nytt perspektiv. 

Christians fokus på försäljning tillsammans med Anders kommer fortsatt driva företagets intäktstillväxt och säkerställa att företaget förblir en ledande aktör i branschen.

– Anders är ett utmärkt val för att leda ENIT in i framtiden. Han har gedigen erfarenhet och framgångsrikt haft olika ledarskapsroller inom Volvo Group, där han var ansvarig för att driva tillväxt och implementera globala strategiska initiativ. Före Volvo Group var Anders Professional Services Manager på StreamServe vilket ger honom en djup förståelse för branschen och en passion för innovation, vilket kommer att vara ovärderligt när företaget fortsätter att växa och utvecklas. Blir roligt att arbeta med Anders igen, säger Christian Hadenius.

Övergången kommer att bli smidig, där Christian arbetar nära Anders för att säkerställa en enkel överföring av ledarskap. Företaget ser ljust på framtiden och de möjligheter som finns i den växande marknaden för Kundkommunikation, output och distribution av digitala dokument. 

Anders erfarenhet, vision och ledarskap kommer att vara avgörande när företaget fortsätter sin tillväxt och uppnå sina mål.

– Jag är väldigt exalterad över denna möjlighet, att leda ENIT och att fortsätta utveckla och växa företaget och verksamheten tillsammans med Christian och resten av teamet.

Jag tycker att vi har en mycket intressant position, med en samlad erfarenhet och expertis inom CCM-området som verkligen är imponerande och en mycket stark marknadspotential för CCM-lösningar. 

För mig är det som att cirkeln sluts och komma tillbaka till mina rötter, även om jag förstås inser att både marknaden och tekniken har utvecklats sedan när jag arbetade med det, för cirka 17 år sedan på StreamServe., säger Anders Dalmén.

Sammanfattningsvis är detta en spännande tid för ENIT, och vi ser fram emot den positiva inverkan som Anders ledarskap kommer att ha på företagets framgångar under de kommande åren.

Kontaktuppgifter till Anders och Christian:

Anders Dalmén
anders@enit.se
+46 73 576 50 56

Christian Hadenius

Ready to see what we can do for you?

Today it’s all about customer experiences. Our experts and solutions maximize your investment in OpenText CCM solution and infrastructure.

Maila oss!